eur:
389.13
usd:
361.78
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Cristiano Ronaldo a Real Madridnál folytatja?

A nyári átigazolási szezon legnagyobb meglepetése lehet Cristiano Ronaldo átköltözése Manchesterből Spanyolországba. A portugál klasszis ugyanis megpendítette, hogy nyitott lenne egy ilyen ajánlatra, különösen ha az a Real Madridtól érkezne.

A Manchester United portugál sztárja igen jó évadot zárt: 41 gólt rúgott, és még arra is vannak esélyei, hogy csapatával megnyerje a Bajnokok Ligáját a nagy rivális Chelsea ellenében.

Cristiano Ronaldo azonban ennek ellenére nem elégedett - legalábbis ezt jelzi, hogy felvetette: a jövő szerdai, moszkvai döntő után elgondolkodik arról, hol folytassa pályafutását.

A 23 éves játékos külföldi tudósítók előtt beszélt arról, hogy a nyáron esetleg Spanyolországba költözne, mert - mint fogalmazott - új kihívásokra vágyik. "Boldog vagyok Manchesterben, de meglátjuk, hogyan végződik a BL-döntő. Nem tudom egyelőre, mit hoz a jövő" - fogalmazott.

Az esetleges madridi költözést különösen az Antena 3 spanyol tévéállomás riportere forszírozta, Ronaldo pedig így válaszolt: "Milliószor elmondtam már, hogy szeretnék Spanyolországban játszani, de egy dolog az álmodozás, és egy másik a realitás. Tudom, hogy a Realnál szeretik a játékstílusomat - de ez igaz a többi spanyol klubra is."

A Manchester számára komoly gondot jelent, hogy a középpályás soha nem zárta ki kategorikusan a klubváltás lehetőségét, bár tavaly áprilisban újabb öt évvel meghosszabbították a szerződését az angol bajnokcsapatnál; most heti 120 ezer fontot (37,6 millió forintot) keres. A nyári EB előtt pedig nincs szó újabb szerződésmódosításról.

Ronaldo, aki egymás után másodszor nyerte meg a brit futball-szakírók szavazásán az év játékosa címet, mindig nagyon óvatosan fogalmazott a jövőjét illetően.

A Realnál egyébként komolyan számolnak Cristiano Ronaldo megszerzésével, aki nem olcsó: az ára alighanem megközelíti majd azt a rekordösszeget, amelyet annak idején Zinadine Zidane-ért fizetett a királyi klub.

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×