eur:
393.54
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

"Könyörgött, hogy hagyjam abba" - videó

Kedd este nyolc mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. Az angol bajnok Manchester United az Olasz Kupa-győztes Romával találkozik az Old Traffordon.

A két csapat legutóbbi találkozóján a Manchester United emlékezetes, 7-1-es győzelmet aratott hazai pályán és 8-3-mas összesítéssel jutott az elődöntőbe a Bajnokok Ligájában.

Tavasszal az első mérkőzésen a Roma emlékezetes körülmények között nyert 2-1-ra a Stadio Olimpicóban. Akkor a szurkolók botránya közepette a manchesteri Paul Scholest ki is állította a bíró.

Bár a visszavágó előtt is voltak botrányok, a mérkőzés mégsem erről, hanem az angol együttes parádéjáról maradt emlékezetes. A 7-1-es mérkőzés egyik hőse a két gólt szerző portugál Cristiano Ronaldo volt.

"Amikor már 6-0-ra vezettünk, az egyik római játékos könyörgött, hogy hagyjam abba, ne cselezgessek tovább. Nem árulom el a nevét, hiszen ezek a szavak a játék hevében hangzottak el" - nyilatkozta a kedd esti mérkőzés előtt a kiismerhetetlen cseleiről is ismert Cristiano Ronaldo.

"Játékosok néha megkérnek, hogy menjek át a másik oldalra, mások semmi humorérzéket sem mutatva fizikailag fenyegetnek meg, de tisztában vagyok azzal, hogy csak ijesztgetnek" - mondta a portugál középpályás, aki ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy a fenyegetések hatására nem fog változtatni játékstílusán.

Azt a tavaszi mérkőzést a Manchester menedzsere, Sir Alex Ferguson "az európai futball legszebb éjszakájának" nevezte. A Roma játékosai kedd este alighanem szívesen visszavágnának az angoloknak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×