eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Győzelemre vezette új csapatát David Beckham

David Beckham egy gólt lőtt, egy másikat előkészített, így csapata 2-0-ra győzött a DC United ellen a SuperLiga elődöntőjében.

A SuperLigát amerikai és mexikói televíziós társaságok támogatásával hozták létre, e két ország négy-négy csapata játszik, egyelőre meghívás alapján. A tervek szerint a jövőben az MLS, illetve a mexikói liga első négy helyezettje rajtol majd benne.

Kétséges, hogy az LA Galaxy befér-e majd akkor is a mezőnybe, idén mindesetre David Beckham miatt érdemes volt a meghívásra. A csapat három csoportmérkőzést játszott, megverte a Pachucát, kikapott a Guadalajarától, s remek meccsen 6-5-re legyőzte a Dallast.

Így került az elődöntőbe, ahol már David Beckham is játszhatott - bokasérülése miatt most először volt kezdőember az LA Galaxyban. Korábban majd egy hónap alatt mindössze 37 percet tölthetett a pályán új csapatában. Ezúttal ő viselte a csapatkapitányi karszalagot is. A lába nem bírt 90 percet, de 63 perc alatt is eldöntöttte a mérkőzést.

A 28. percben szabadrúgásból becsavarta a labdát a washingtoni csapat hálójába, majd később előkészített egy gólt a csapat leghíresebb amerikai játékosának, Landon Donovannak. Az LA Galaxy augusztus 29-én, a Pachuca ellen játssza majd a SuperLiga döntőjét.

Addig is van feladat: szombaton például a gárda "rendes" bajnoki mérkőzést játszik a Major Soccer League-ben, a New York Red Bull ellen. A tervek szerint David Beckham játszik azon a találkozón is, majd repülőgépre szállva hazatér Londonba, a németek elleni, augusztus 22-i barátságos mérkőzésre, a Wembleybe.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×