eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A hollandokkal is kikapott a Real Madrid

Továbbra is csak szenved a Real Madrid. A csapat - a Deportivo és a Sevilla elleni bukás után - sorozatban harmadik spanyol csapat elleni mérkőzését is elveszítette. Ezúttal a hagyományos Ramón Carranza Trófea elődöntőjében kapott ki, 1-0-ra a Betistől. A Madrid a nyolc előkészületi mérkőzéséből - beleértve a Sevilla elleni spanyol Szuperkupa-döntő első felvonását is - ötöt elveszített.

Bernd Schuster ezúttal már számíthatott néhány korábban sérült játékosára is, sőt a kezdő csapatba jelölte mindhárom holland játékosát. Ruud van Nistelrooy a júniusi, utolsó bajnoki forduló óta először játszhatott, míg honfitársai, a Feyenoordtól vett Royston Drenthe és az Ajaxtól érkezett Wesley Sneijder ezen a találkozón debütáltak. Nem kifejezetten emlékezetesen.

A Madrid Casillas (Dudek, 91.) - Salgado, Pepe (Metzelder, 61.), Cannavaro, Torres - Balboa (Robinho, 73.), Gago, Sneijder (Guti, 73.), Drenthe - Raúl (Soldado, 82.) Van Nistelrooy (Saviola, 61.) összeállításban kapott ki, és ami a hívei számára még szomorúbb, nagyon gyengén, ötlettelenül játszott.

A gól a találkozó 92. percében esett, az argentin Carra szerezte, a tizenegyesrúgásokra - Iker Casillas, a csapat messze legjobbja helyére - becserélt Jerzy Dudek hibájából. A lengyel ezzel "elintézte", hogy ne legyen a meccs végén szétlövés.

A torna döntőjében a Betis a Zaragozával játszik majd este tíz órakor, az "előmeccset" a Real Madrid és a házigazda Cádiz játssza, fél héttől. A harmadik helyért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×