eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

A címvédők napja: Alonso, Benik és a Loki is nyert

Alonso felzárkózott Hamiltonra. Benik Turi előtt végzett. Nem botlott a nyitó körben az NB I címvédője sem. A nap legfontosabb sporthírei július 22-én, vasárnap.

Alonso már csapattársa nyakán van

A címvédő spanyol Alonso nyerte a Forma-1-es Európa Nagydíjat. A második a brazil Massa, a harmadik az ausztrál Webber lett. A világbajnoki pontversenyben listavezető Hamilton a kilencedik helyen ért célba, míg az élről rajtoló finn Raikkönen műszaki hiba miatt feladta a nürburgringi futamot.

Hamilton 70, Alonso 68, Massa 59, Raikkönen 52 ponttal várhatja az augusztus 5-i Magyar Nagydíjat. A konstruktőröknél a McLaren előnye 27 pontra nőtt a Ferrarival szemben.

Benik sikere

A címvédő Benik Balázs nyerte a Veszprém-ralit, az országos bajnokság ötödik futamát. A második helyen Turi Tamás, a harmadikon Aschenbrenner György végzett.

Rasmussen csak a szakaszgyőzelmet adta át

A spanyol Contador nyerte a Tour de France profi kerékpáros körverseny 14. szakaszát. Az összetettben az ezúttal második dán Rasmussen maradt az élen.

Könnyedén nyert a Honvéd

Az elmúlt három szezonban aranyérmes Debrecen 2-1-re nyert a Diósgyőr otthonában, míg a Honvéd 3-0-ra győzött a Rákospalota pályáján a labdarúgó NB I első fordulójában.

Az MTK-Fehérvár mérkőzést hétfőn este hat órától játsszák.

Gyurta ismét remekelt

Második aranyérmét is új korosztályos Európa-csúccsal szerezte meg Gyurta Dániel az antwerpeni ifjúsági kontinensviadalon. A Jövő SC versenyzője a 200 mell után az Eb záró napján 100 mellen győzött. Első lett 50 pillangón Bordás Beatrix is. A magyar küldöttség öt arany-, egy ezüst- és öt bronzéremmel zárt.

Szávay parádés

Szávay Ágnes nyerte a 145 ezer dollár összdíjazású palermói salakpályás női tenisztornát, miután a döntőben 6:0, 6:1-re kiütötte a német Müllert. A 18 éves magyar versenyzőnek ez volt pályafutása első sikere a felnőttek között hivatalos profi tornán.

Kudarc Monaco ellen

A magyar férfi teniszválogatott 4-1-re kikapott Monacótól a Davis Kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjának második fordulójában, a Római Teniszakadémián. A záró napon Bardóczky Kornél és Kellner Ádám is elveszítette mérkőzését.

Újra kemények voltak

Hibátlan mérleggel zárta a magyar férfi vízilabda-válogatott a Világliga selejtezősorozatát. A Kemény Dénes szövetségi kapitány vezette együttes a spanyolországi torna záró napján 13-5-re győzött Oroszország ellen.

Az már korábban eldőlt, hogy a magyar együttes csoportelsőként jut a sorozat döntőjébe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×