eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Az argentin szupersztár a Real Madridba tart?

Brit lapértesülés szerint a West Ham United labdarúgója, Carlos Tevez a Real Madridba tart. Nem is akármekkora összegért, az argentin játékos ára ugyanis 30 millió font (közel 11 milliárd forint). Más kérdés, hogy ebből az összegből az angol klub valószínűleg egy fillért sem lát majd.

Miután a bajnoki cím már korábban a Manchester Unitedhez került, a hétvége legnagyobb kérdése a kiesők személye volt az angol labdarúgó élvonalban. Az egyik leginkább veszélyeztetett klub, a West Ham United Carlos Tevez góljának köszönhetően legyőzte a friss bajnokot és így bent maradt az élvonalban.

A londoni csapatnál azonban az örömbe némi üröm is vegyült, hiszen a nagy reményekkel szerződtetett argentin Carlos Tevez a mérkőzés után hazarepült és a jelek szerint nem is nagyon kíván visszatérni a brit fővárosba.

Sorsáról ráadásul nem is saját maga dönt egyedül, hiszen játékjogával - Angliában szokatlan és ezért hatalmas botrányt is kavaró módon - nem valamelyik klub, esetleg ő maga rendelkezik, hanem egy Joorabchian nevű cég.

A vállalat egyelőre nem kívánta kommentálni azt, hogy négy élvonalbeli angol klub beadvánnyal fordult a ligához, kérve: vizsgálják meg az argentin csillag leigazolásának körülményeit. A Joorabchian a Tevez jövőjét firtató kérdésekre sem kívánt választ adni.

Az azonban már eddig is kiderült, hogy a Real Madrid, a Milan és a Sevilla is szívesen soraiban látná az argentin játékost. Közülük a legnagyobb esélye a jelen állás szerint a Real Madridnak van Carlos Tevez leigazolására.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×