eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

A csodanő és Schwarzenegger legyőzője Budapesten - képgaléria

Valódi világsztárok érkeztek hétfőn Budapestre. A nyolcszoros Mr. Olympia győztes testépítő, Ronnie Coleman és Tímea Majorova egy fővárosi versenyen zsűrizett. Meglehetősen jó hangulatban, hiszen az amerikai sportoló a magyar fővárosban ünnepelte 43. születésnapját.

Hétfő este Budapesten tartott bemutatót Ronnie Coleman, a nyolcszoros Mr. Olympia győztes testépítő.

A 140 kg súlyú Ronnie Coleman a világ legeredményesebb testépítője, hiszen nyolcszor nyerte meg egymás után a sportág legnagyobb versenyét, a Mr. Olympiát, Arnold Schwarzeneggernek csak hétszer sikerült ugyanez.

A világszerte rendkívül népszerű sztár a BSN IFBB Grand Prix I. Testépítő és Fitnesz versenyre érkezett Budapestre ahol zsürielnökként dolgozott, majd rövid bemutatót is tartott több ezres közönsége előtt.

A testépítő sztár Budapesten ünnepelte születésnapját, ezért vendéglátói hatalmas fogadáson köszöntötték a 43 éves bajnokot.

A pizzákat jobban szereti

<

A tortát sem veti meg (fotó: InfoRádió - Fekete-Szalóky Zoltán) (képgaléria)

Ronnie Coleman az InfoRádió kérdésére elmondta, hogy a nyár közepéig járja a világot, bemutatókat tart, de július közepén már odahaza készül a következő Mr. Olympia versenyre.

Mint mondta: a szeptember végi Las Vegas-i hétvége meghatározó verseny lesz, hiszen tavaly, nyolc győzelem után Jay Cutler legyőzte őt. Coleman szerint erős bírói segítséggel, a cím ugyanis őt illette volna.

Az évi egymillió dolláros exkluzív szerződéssel rendelkező világsztár az egészséges táplálkozásra vonatkozó kérdésre csak annyit mondott: "figyelni kell rá, de a pizzákat jobban szeretem".

Zselízből Santa Monicáig

Ronnie Coleman nem egyedül érkezett Budapestre. Társaságában volt Tímea Majorova, fitnesz világsztár. A 28 éves, dél-szlovákiai

magyarlakta Zselízből származó hölgy idestova 8 éve Los Angelesben, közelebbről Santa Monicában él.

Mivel neki is azzal a táplálékkiegészítőt forgalmazó céggel van exkluzív szerződése, mint Colemannak, senkit sem lepett meg, amikor Tímea Majorova adta át a verseny helyezettjeinek díjait.
Hiszen a Garam-menti kisvárosból induló hölgy legnagyobb sportsikerét Budapesten érte el, amikor 2001 őszén nyílt profi Európa-kupát nyert. Azóta hazajár Budapestre is...


Címlapról ajánljuk
Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×