eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Dámosy: egyelőre nem tudom, honnan lesz pénz!

A szerdán megválasztott Dámosy Zsolt Fradi-elnök legfontosabb célja, hogy az FTC anyagilag biztos lábakon álljon, és a focicsapat 3-4 év múlva a Bajnokok Ligájába jusson.

Dámosy Zsolt sportmenedzsert szinte közfelkiáltással választotta meg az új elnökség.

Az Erdei Zsolt és Kovács Ágnes menedzsereként is dolgozó üzletember az InfoRádiónak azt mondta, hogy egyelőre nem tudja, honnan szerez pénzt a klub, ezért nehéz feladat előtt állnak.

A sportvezető a szerepvállalásával kapcsolatban úgy nyilatkozott: ő annyiban tud segíteni, hogy egy mozgalom élére áll, és bárki segítségét szívesen fogadja.

Dámosy elmondta, a legfontosabb feladat, hogy befektetőt találjanak a Ferencvárosnak.

Ehhez az Üllői úti 6+2 hektáros ingatlan értékesítése lehet a kulcs, ezért a stábjával azonnal elkezdenek dolgozni az ingatlan-projekten.

További céljai között említette az új elnök, hogy mindeki időben megkapja a fizetését, és a mandátuma lejártáig, január 31-ig módosítsák a klub alapszabályát.

A stadion állapotán is javítani akar, mert a klubvezető azt szeretné, ha nem 9-10 ezren, hanem akár 16-17 ezren járnának az Üllői úti pályára, így ez több milliós bevételt jelenthet.

A távlati célok között pedig a Bajnokok Ligája szerepel. Dámosy úgy látja, ha sikerül egy tőkeerős befektetőt találni, akkor 3-4 év múlva a BL főtáblájára is felkerülhet a focicsapat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×