eur:
393.15
usd:
367.07
bux:
66927.2
2024. április 26. péntek Ervin

Ibrahimovic játszhat a németek ellen?

Valószínűleg pályára léphet szombaton, a Németország elleni nyolcaddöntőben Zlatan Ibrahimovic, a svéd válogatott sérüléssel bajlódó támadója. Bár a Juventus játékosa aligha kezd a házigazdák ellen, de csereként minden bizonnyal beáll.

Nem sokkal azután, hogy a svédek nem kis megkönnyebbülésükre továbbjutottak a csoportjukból, már a szombati, Németország elleni nyolcaddöntőre koncentrálnak.

Az Anglia elleni, 2-2-re végződött mérkőzésen sérülése miatt nem léphetett pályára a svéd csapat egyik meghatározó játékosa, Zlatan Ibrahimovic. A svédek házigazdákkal szembeni esélyeit némileg növeli, hogy a Juventus csatára a jelek szerint pályára léphet a németek ellen.

Bár az szinte kizárt, hogy a bosnyák származású csatár kezdőként szerepeljen a vendéglátók legjobbjai ellen, ám Lars Lagerback szövetségi kapitány azt reméli, hogy legalább csereként a nemzeti csapat segítségére lehet a Juventus labdarúgója.

Zlatan Ibrahimovic a Paraguay elleni találkozón szenvedett kisebb húzódást, a félidőben le kellett cserélni. "Van rá esély, hogy Zlatan szombatig felépül, akkor pedig mindenképpen beállítom, legkésőbb a második játékrészben" - mondta az 57 éves szakvezető.

A skandinávok a legjobb 16 között szombat 17 órakor, Münchenben csapnak össze a Nationalelffel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×