eur:
394.43
usd:
371.48
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

A Bayern München van Nistelrooyt akarja

A német bajnokhoz igazolhat Ruud van Nistelrooy, a holland válogatott csatára. A Manchester United 12 millió eurót kér a játékosért, amit a Bayern München vezetősége elfogadhatónak tart.

A nyári átigazolási időszak egyik szenzációja lehet a holland válogatott csatárának, Ruud van Nistelrooynak átigazolása. Az angol Manchester United játékosát a német Bayern München nézte ki magának.

A világbajnokságon már két mérkőzés után a 16 közé jutott holland nemzeti együttes erősségének megszerzését Felix Magath, a német bajnok edzője kezdeményezte.

van Nistelrooy leigazolását támogatja Karl-Heinz Rumenigge ügyvezető és Franz Beckenbauer, a felügyelő bizottság elnöke is támogatja.

Tizenkét millió euróért mehet

"Nistelrooy a világ egyik legjobbjának számít a posztján, így amennyiben lehetőség van a megszerzésére, kár lenne ezt elszalasztani" - mondta a Bayern Münchennel idén bajnokságot és Német Kupát nyerő Magath.

Bár a holland csatárt még két évig szerződés köti a manchesteri csapathoz, ám tavasszal megromlott a viszonya Alex Fergusson vezetőedzővel, ezért az angolok hajlandóak eladni.

A rendkívül gólerős játékos ára sajtóértesülések szerint 12 millió euró, amit a Bayern vezetői "kigazdálkodhatónak" neveztek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×