INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

A Bayern München van Nistelrooyt akarja

InfoRádió / MTI
A német bajnokhoz igazolhat Ruud van Nistelrooy, a holland válogatott csatára. A Manchester United 12 millió eurót kér a játékosért, amit a Bayern München vezetősége elfogadhatónak tart.

A nyári átigazolási időszak egyik szenzációja lehet a holland válogatott csatárának, Ruud van Nistelrooynak átigazolása. Az angol Manchester United játékosát a német Bayern München nézte ki magának.

A világbajnokságon már két mérkőzés után a 16 közé jutott holland nemzeti együttes erősségének megszerzését Felix Magath, a német bajnok edzője kezdeményezte.

van Nistelrooy leigazolását támogatja Karl-Heinz Rumenigge ügyvezető és Franz Beckenbauer, a felügyelő bizottság elnöke is támogatja.

Tizenkét millió euróért mehet

"Nistelrooy a világ egyik legjobbjának számít a posztján, így amennyiben lehetőség van a megszerzésére, kár lenne ezt elszalasztani" - mondta a Bayern Münchennel idén bajnokságot és Német Kupát nyerő Magath.

Bár a holland csatárt még két évig szerződés köti a manchesteri csapathoz, ám tavasszal megromlott a viszonya Alex Fergusson vezetőedzővel, ezért az angolok hajlandóak eladni.

A rendkívül gólerős játékos ára sajtóértesülések szerint 12 millió euró, amit a Bayern vezetői "kigazdálkodhatónak" neveztek.

A címlapról ajánljuk