eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kemény: "Megérdemelten győztek a szerbek"

Megérdemeltnek tartja a szerb-montenegrói csapat Világkupa-sikerét Kemény Dénes, a margitszigeti tornán ezüstérmes magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A tréner az InfoRádiónak adott interjújában arról is beszélt, hogy több kiemelkedő egyéni teljesítményre lett volna szükség a sikerhez.

A kétszeres olimpiai bajnok szakvezető szerint a rivális a döntőben abban nőtt a magyarok felé, hogy a játék minden elemében egyenletesen teljesített, és ennek köszönhetően győzhetett (végül hosszabbításban 10-9-re).

Kemény Dénes a vereség fő okaként azt emelte ki, hogy eleinte kapkodtak tanítványai, majd amikor a lövések nem értek célt, elbizonytalanodtak Kiss Gergelyék. A meccs bizonyos szakaszaiban a sablont erőltették, és már akkor sem vállalkoztak lövésre, amikor az nagyon is indokolt lett volna.

A magyar válogatottat tíz éve irányító szakember hangsúlyozta, hogy 3-4 kiemelkedő egyéni teljesítmény elengedhetetlen a sikerhez a szerb-montenegróiak ellen, most pedig Kásás Tamáshoz és a kapus Szécsi Zoltánhoz nem tudtak felnőni a társak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×