eur:
394.14
usd:
371.33
bux:
66653.92
2024. április 16. kedd Csongor

Portugália is nyolcaddöntős

Bejutott a nyolcaddöntőbe Portugália a németországi labdarúgó-világbajnokságon, miután a csoportkör második fordulójában Frankfurtban 2-0-ra nyert Irán ellen.

 

Az első félidő gyenge színvonalú játékot hozott. A portugálok jelentős mezőnyfölényüket és helyzeteiket nem tudták gólra váltani.
/>
/>Bő egy óra után tört meg a jég: Deco remek lövéssel szerezte meg a vezetést Luis Felipe Scolari szövetségi kapitány csapatának.
/>
/>Az irániak kiesése a 79. percben vált biztossá: a Figo buktatásáért büntetőt Cristiano Ronaldo vágta a jobb felső sarokba.

 

Portugália - bár nem túl hatékony a támadójátéka - 6 ponttal várhatja a Mexikó elleni csoportrangadót. Ha legalább döntetlent kell játszaniuk Figóéknak a közép-amerikaiak ellen, akkor a D csoport élén végeznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Erre kellene odafigyelni, hogy az otthonfelújítási program ne okozzon építőanyag-hiányt

Erre kellene odafigyelni, hogy az otthonfelújítási program ne okozzon építőanyag-hiányt

Nemrég jelentette be a kormány a hamarosan induló otthonfelújítási programot, melynek során az Energiaügyi Minisztérium a REPowerEU keretből 108 milliárd forintot különített el, mintegy 20 ezer lakóingatlan energetikai célú felújítására. Hogy mire elég ez az összeg, illetve mire lenne fontos odafigyelni a program megvalósítása során, arról Pálffy Anikó, a Magyar Energiahatékonysági Intézet (Mehi) vezetője és Juhász Attila, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) Építőanyag-kereskedelmi Tagozatának és az Újház Zrt.-nek az elnöke a Telexnek beszélt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×