eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

A McLaren előzött!

A McLaren költi el a legtöbb pénzt ebben az évben a Forma-1-es csapatok közül. A wokingiak ezzel megelőzik az eddigi rekorder Toyotát - számol be a Business F1 magazin. A 11 csapat összesen több mint 2,5 milliárd dollárt fordít az autósport elitkategóriájára.

Ron Dennis csapata 400 millió dollárt fordít a minél jobb eredmények elérésére ebben az évben. A McLarent szorosan követi a Toyota (393 millió), a Honda (382 millió) és a BMW-Sauber (378 millió).

Ez a négy csapat ugyanakkor még nem aratott futamgyőzelmet ebben az évben, és az utóbbi háromnak erre nincs is reális esélye a szezon hátralévő részében.

A McLaren intenzív fejlesztéseinek köszönhetően talán még beérheti a Ferrarit (amelytől a Monacói és a Brit Nagydíj teljesítményét figyelembe véve már nincs túl messze) és akár megközelítheti a Renault-t.

A Ferrari egyébként a maga 329 millió dollárjával csak ötödik a költési rangsorban, míg a címvédő és listavezető Renault kereken 300 millióval a hatodik.

A Red Bull 201 milliót költ, a sorban a nyolcadik az első privát csapat , a Williams 134 millióval. A Super Aguri 95, a Midland 76, a Torro Rosso 66 millió dollárral zárja a sort.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×