eur:
393.52
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Egyen tisztasági csomaggal érkeztek az angolok a vébére

A foci világában úgy tűnik, nem csak az a fontos, hogy mennyire jól játszik egy csapat, de az is számít, jól néznek-e ki. Az angol válogatott számára például különleges szállítmányt vittek Németországba: kaptak egyen hajhabot és sampont, szappant, elektromos borotvát és fogkefét, napvédőt, testápolót, rovarriasztó szert, és rovarcsípés elleni krémet.

Az angol gondoskodás persze a szabadidő eltöltésére is kiterjed, hiszen a kemény munka után a focistáknak is jólesik egy kis játék.

Baden-Badeni szállodájukban saját termük van a kikapcsolódásra, amely autóverseny-szimulátorral is fel van szerelve, de golfozhatnak, tollasozhatnak, teniszezhetnek és pingpongozhatnak is az angol játékosok, ha az edzések nem jelentenének elég mozgást.

Természetesen mindegyik játékosnak külön plazmatévé, CD és DVD lejátszó dukál, rengeteg ingyen hallgatni és néznivalóval.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×