eur:
389.64
usd:
363.13
bux:
68101.94
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Bryan Adams lehet David Coulthard csapattársa?

Több internetes szaklap értesülése szerint a Forma-1-es Red Bull csapat a barcelonai futam után pilótát vált: az osztrák Christian Klien helyét a holland Robert Doornbos veszi át.

A (néha már túláradó) humoráról is ismert istálló délutáni közleményében megjelöli azokat, akik a hátralévő futamokon a skót David Coulthard mellett vezethetik az istálló autóit.

Monacóban Albert herceg, majd a Silverstone-ban a brit autóversenyzők szövetségének nemrég megválasztott elnöke, a volt világbajnok Damon Hill szerepel a névsorban.

A tengerentúli futamokra rocksztárokat "szerződtet" az istálló, Montrealban Bryan Adams, Indianapolisban Jim Morrisson a soros. Előbbi például azért, mert "minden, amit tesz, értünk teszi" - áll a Red Bull közleményében.

A Hungaroringen Klien azért beülhet a Red Bullba, tekintve, hogy osztrákként tulajdonképpen a Magyar Nagydíj számít hazai versenyének, míg Magny Cours-ban de Gaulle admirális (aki mindig előnyt szerez), Monzában Flavio Briatore "kap lehetőséget".

A keleti futamokat illetően nagyobb a bizonytalanság: Isztambulban bárki vezetheti a Red Bullt, aki idejében átverekedi magát a Boszporuszon az első edzésre, Sanghajra annyi a követelmény, hogy "Wong" legyen az alkalmi pilóta nevében, míg ha a Nemzetközi Automobil Szövetség is engedi, Japánban újra szerephez juthat Yuji Ide.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×