eur:
394.28
usd:
371.27
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor

Újabb világ- és Európa-bajnok vonult vissza

Bejelentette visszavonulását Marcel Desailly, az 1998-ban világ-, 2000-ben pedig Európa-bajnokságot nyert francia labdarúgó-válogatott tagja. Rövid időn belül ő a harmadik az akkori csapat tagjai közül, aki szögre akasztotta a stoplis cipőt.

A jövőben is a futballban fogok dolgozni - mondta a 37 éves védő a Canal Plus televíziós csatornán.

A Ghána fővárosában, Accrában született Marcel Desailly profi pályafutását a Nantes együttesében kezdte, majd 1993-ban az Olympique Marseille gárdájával, egy évvel később pedig már az AC Milannal hódította el a Bajnokok Ligája-trófeát.

Később a Chelsea-hez, majd 2004-ben Katarba szerződött, de tavaly november óta nem volt csapata.

A védekező középpályás, később középhátvéd futballista a francia válogatottban 116-szor lépett pályára, ami francia rekord.

Az elmúlt két hétben a szintén Európa- és világbajnok, valamint BL-győztes Zinedine Zidane és Bixente Lizarazu jelentette be visszavonulását.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×