eur:
368.27
usd:
344.60
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert

Tragikus körülmények közt elhunyt a vízilabda-menedzser

Tragikus körülmények között kezdődött a női vízilabda Bajnokcsapatok Európa Kupája dunaújvárosi középdöntőjének nyitánya, ugyanis csütörtök este elhunyt az olasz Orizzonte Catania korábbi menedzsere, Guido Sapuppo.

Gyászszünettel kezdődik a magyar bajnok Dunaújvárosi Főiskola-ELCO és a francia Nancy Bajnokcsapatok Európa Kupája-mérkőzése péntek este, miután a torna olasz résztvevőjének volt edzője csütörtök este váratlanul elhunyt.

A magyar csapat sajtóreferense, Szóládi Zoltán szerint a hatvanas éveiben járó Guido Sapuppónak hirtelen megállt a szíve, s a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

A dunaújvárosi és az olasz csapat illetékesei gondoskodnak a néhai menedzser hazaszállításáról.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Kivárás az amerikai tőzsdéken is

Kivárás az amerikai tőzsdéken is

Tegnap egy mérsékeltebb hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, a nap végére Európa és az USA is lefordult. Utóbbiban részben az is szerepet játszott, hogy az Apple a napon belüli történelmi csúcs után esni kezdett, miután a cég bemutatta új AR-headsetjét, amelynek ára 3500 dollár - magasabb, mint amire sokan számítottak. Ezt követően ma az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, és Európában is folytatódnak a bizonytalan mozgások, így csak minimális elmozdulásokat látni. Ugyanez mondható el az Egyesült Államokról is, ahol a kezdeti esést később mérsékelt emelkedés váltotta fel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×