eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó a 2022-es vizes világbajnokság megrendezéséről tartott tájékoztatón Budapesten 2022. február 7-én. A magyar főváros június 18. és július 3. között ad otthont az úszó-világbajnokságnak. A sportág mérkőzéseit Budapesten Sopronban, Debrecenben és Szegeden bonyolítják le.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Hatezren voltak kíváncsiak Hosszú Katinka életére a hétvégén

A negyedik a dokumentumfilm a hétvégi mozis listán.

A bemutató utáni napokban, május 12. és 15. között 6228 néző nézte meg mozikban a Katinka című életrajzi dokumentumfilmet – közölte az Intercom tájákoztatása alapján a Forbes. Ezzel a negyedik lett a hétvégi nézőszámokat tekintve.

Az 560 millió forintos állami támogatással készített filmet átlagosnak mondható számú vásznon, 52 moziban vetítették. Az eddigi bevétel 10,5 millió forint volt.

Összehasonlításként a 2020 júliusában debütált Pesti balhét a nyitó hétvégén 16 760-an látták, tavaly szeptemberben a Toxikomát 15 067-en, a Nagykarácsonyt pedig 20 118-an az első napokban.

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×