eur:
394.83
usd:
363.94
bux:
65588.02
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: YouTube

Újabb titkokról rántja le a leplet az Elk*rtuk friss trailere

Motoros futárral érkezett az őszödi beszéd utáni zavargásokat feldolgozó politikai krimi, az Elk*rtuk hosszú előzetese.

Csütörtök reggel motoros futár vitte a hirado.hu szerkesztőségébe a film trailerét. Mint olvasható, az előzetes számos izgalmas, akciódús pillanatot tartogat a nézőknek, hiszen egy látványos autósüldözés mellett, a 2006-os forradalmi hangulatot és az MTV székház ostromát is döbbenetes hitelességgel sikerült visszaadniuk az alkotóknak az első képkockák alapján.

A film előzetesében egy újabb fontos titok is kiderül, ugyanis Magyarország exminiszterelnöke, Gyurcsány Ferenc is feltűnik benne. Kálmán Olga egy archív felvételen faggatja az őszödi beszéddel kapcsolatban. A műsorvezetőnő kérdésére, miszerint „ön ezzel elismerte, hogy a miniszterelnöksége alatti másfél-két évben hazudott ennek az országnak?” annyit felel: „ennél egy picikét próbáljunk meg… csipettel elvontabban” beszélni erről.

Az alkotók szerint a „Gyurcsány Ferenc-féle mellébeszélés” helyett azonban beszéljen magáért a film előzetese – amely itt tekinthető meg –, aminek valamennyi kockája sejteti, hogy mire is számíthatnak a nézők az október 21-én bemutatásra kerülő filmben. A premierig csupán egy megválaszolatlan kérdés maradt hátra: vajon ki játssza a volt miniszterelnököt az első, valós eseményeken alapuló magyar politikai krimiben? – teszik hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×