eur:
390.29
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Újabb nagy dobásra készül a Fesztiválzenekar

Kétszáznál is több lakóházba látogatnak el ingyenes szerenádjaikkal a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) kamaraformációi júniusban Budapesten.

A Fesztiválzenekar zenészei júniusban minden vasárnap és hétfő este lakóházak, társasházak zárt udvarain, házak közötti belső kertekben játszanak. A 10-15 perces ingyenes szerenádot ablakokból, erkélyekről, gangokról hallgathatják a budapestiek. A minikoncertek nem nyilvánosak, csak az adott ház lakóközösségének szólnak – közölte a zenekar csütörtökön.

A szerenádok mellett hétköznaponként folytatódnak a zenekar online Karanténestjei – most tartanak az 54. koncertnél – minden második hétvégén pedig új online Kakaókoncerttel jelentkeznek Fischer Iván vezetésével.

A szerenádkoncertekre a szerenad@bfz.hu email címen lehet jelentkezni.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×