eur:
395.26
usd:
366.14
bux:
65422.86
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay.com

Feldolgozták Bródy János ikonikus dalát - anyák napi akció indult

A Mama kérlek 2020-as verziójában minden előadó fiatalabb a dalnál. Aki kattint, egy forinthoz juttatja az autista gyermekét egyedül nevelő anyákat.

Négy ismert hazai muzsikus közösen dolgozta fel Bródy János Mama kérlek című dalát a közelgő anyák napjára készülve. Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Járai Márk és Horváth Tamás a Strand Fesztivál felkérésére állt mikrofon elé, hogy több tízezer fesztiválozó nevében mondjon köszönetet minden anyukának.

Mutatjuk a megható klipes végeredményt:

Mint ismert, május első vasárnapja anyák napja lesz, és azért gondolt egy ilyesfajta akcióra a Strand Fesztivál szervezősége, mert az eseményen sokszor még a felnőttek is szüleikkel együtt jelennek meg, mindenki jól tudja magát érezni ott.

A home office-ban éneklő előadók egyébként mind fiatalabbak a dalnál, amit 1978-ban írt Bródy János, Koncz Zsuzsának. A feldolgozást már Bródy János is látta, gyönyörűségesnek és meghatónak tartja, és nagy megtiszteltetésnek, hogy az ő dala erre a sorsra jutott.

A produkció támogatója, a Mol és az Együtt az Autistákért Alapítvány autista gyerekeket egyedül nevelő anyukákat támogat - minden egyes klipkattintás 1 forintot ér. 2 millió forintnyi adomány 10 anyukát tudna támogatni fejenként 200 ezer forinttal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×