INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 23. szerda
Tekla

törőcsik mari

velem

budapest

Budapest, 2016. április 6. Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a február 25-én elhunyt Psota Irén, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szerepeit idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Visszatér Törőcsik Mari

Infostart

A Nemzet Színésze jobban van, és a hideg elől visszaköltözik Velemből Budapestre.

Törőcsik Mari a Best magazinnak elárulta, nagy tervei vannak az elkövetkező hónapokra. A Kossuth-díjas színésznő az utóbbi években sokat küzdött különböző betegségekkel, de elmondása szerint hol jobban, hol rosszabbul van.

"Megnyugtatok mindenkit, a kórházból már kijöttem. Csak egy rutineljáráson vettem részt, hogy erősebb legyek" – idézte a Blikk a színésznőt, akit állítása szerint nagyon megvisel a folyamatos hőmérséklet-ingadozás.

"Ugyan még konzultálnom kell az orvosommal, de arra készülök, hogy felköltözöm egy időre Budapestre, mert Velemen ősztől már igen hideg van, a fővárosban pedig úgyis vár rám pár feladat" – mondta Törőcsik Mari, aki valószínűleg viszi magával ápolószemélyzetét is.

Nyitókép: Zih Zsolt
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018