eur:
393.18
usd:
366.58
bux:
66815.2
2024. április 25. csütörtök Márk
Cannes, 2017. május 22.Jean-Louis Trintignant francia színész a Happy End című filmje bemutatójának alkalmából tartott fotózáson a 70. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. május 22-én. (MTI/EPA/Sebastien Nogier)
Nyitókép: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Jean-Louis Trintignant: a filmezésnek vége

Nem vállal több filmszerepet a franciák egyik legnagyobb sztárja.

Érdekes lett volna, de féltem, hogy fizikailag nem vagyok rá képes - ezt válaszolta Trintignant, amikor megkérdezték, miért mondott nemet a legutóbbi felkérésre. A 87 éves, prosztatrákban szenvedő színész, aki 2012-ben Michael Haneke Oscar-díjas Szerelem című filmjében szerepelt, majd tavaly az osztrák rendező Happy End című drámájában is játszott, egy interjúban hivatalosan is megerősítette hogy "a filmezésnek vége".

Jean-Louis Trintignant, a második világháború utáni francia film egyik legkedveltebb színésze az 1950-es évek közepén elkezdődött hosszú pályafutása alatt több mint 160 filmben játszott. Köztük olyan nagy sikerű és díjnyertes alkotásokban, mint a Veszedelmes viszonyok, az Egy férfi és egy nő, A férfi, aki hazudik, a Z, avagy egy politikai gyilkosság anatómiája, A megalkuvó, a Tatárpuszta, A terasz és az Éjszakám Maudnál.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×