eur:
389.03
usd:
361.05
bux:
68640.19
2024. május 7. kedd Gizella
Rossz hírt is kapott a tüdőrákos Székhelyi József

Rossz hírt is kapott a tüdőrákos Székhelyi József

A Jászai Mari-díjas színművésznél nemrég tüdőrákot diagnosztizáltak, Székhelyi József azonban nem adja fel. Megkapta az első kemoterápiás kezelést.

– Most már egyértelmű, hogy tüdőrákom van, méghozzá egy elég ronda fajta – mondta a Lokálnak Székhelyi József. – De hiszek abban, hogy legyőzhetem! Kemoterápiás kezelést kapok, egyelőre nem tudom, hogy négy vagy hat kurzust, ezeket háromhetente ismétlik, és karácsony után jön a második.

A színész az első kemoterápiás kezeléstől rosszul volt, ám hisz abban, hogy győz majd.

- Éljen az élet, dögöljön meg a rák! – mondta kissé fáradtan, de nevetve Székhelyi, aki azt is elmondta, hogy áttéteket is felfedeztek nála az orvosok.

"Egyszerűen rábíztam magam a doktorokra, és minden kezelésnek állok elébe. Tudom, hogy a küzdő felek közötti felkészültségi szint ég és föld. De azt is tudom, hogy én vagyok a föld, és nem megyek az égbe" - jelentette ki.

A színész a betegsége mellett tovább dolgozik, nem akar a betegséggel foglalkozni. Kislányának, az ötéves Sárának még nem mondta el, hogy bármilyen betegsége lenne, nem akarja, hogy másként bánjanak vele.

"Van valami elképesztő, mágikus ereje annak, hogy ennyien fohászkodnak, imádkoznak értem, üzennek nekem. Olyan ez, mint egy rejtélyes sugárkezelés"

- mondta a színművész.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×