eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Elhunyt Gorden Kaye

Meghalt Gorden Kaye brit színész, a BBC Halló, halló! című vígjátéksorozatának főszereplője - jelentette be hétfőn a brit közszolgálati csatorna.

A színész hétfőn reggel hunyt el, 75 éves volt.

A második világháború idején, a német megszállás alatt álló Franciaországban játszódó, nagy sikerű BBC-sorozatban Kaye René Artois francia kávéház tulajdonost alakította. Kaye a sorozat mind a 84 epizódjában és annak színpadi változatában is szerepelt.

Az angliai Huddersfieldben született Gorden Kaye egy sor televíziós, illetve és rádiósorozatban szerepelt, és egy kisebb szerep erejéig feltűnt Terry Gilliam Brazil című 1985-ös mozifilmjében is.

Legutóbbi tv-s szereplése 2007-ben volt, amikor a Halló, halló! szereplőgárdájának több tagja újra összeállt egy rész erejéig.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×