eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Jobban van a Star Wars sztárja

Továbbra is egy Los Angeles-i kórházban kezelik a Star Wars-filmekből ismert Carrie Fisher színésznőt, állapota már stabilizálódott - tudatta az édesanyja vasárnap a Twitteren.

Carrie Fishert szívroham miatt szállították kórházba Los Angelesben, helyi idő szerint pénteken. Édesanyja vasárnap megnyugtatta a színésznő miatt aggódó rajongókat, közölte: "Carrie állapota stabil. Ha bármi változik, tudatni fogjuk. Köszönöm a jókívánságokat és az imákat a rajongóknak és barátoknak".

A Star Wars-filmek Leia hercegnőjeként ismertté vált színésznő testvére, Todd Fisher korábban annyit mondott, hogy nővére a legjobb orvosi kezekben van.

A 60 éves színésznő egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton kapott szívrohamot helyi idő szerint péntek délután, a TMZ celebportál értesülései szerint már a repülőn újra kellett éleszteni. Szemtanúk beszámolója szerint a színésznőnek leállt a lélegzése, a repülőn utazó orvos és egy ápoló végzett rajta lélegeztetést és szívmasszázst.

Fisher a leszállás előtt 15 perccel lett rosszul, a repülőtérről mentők vitték a Los Angeles-i kórházba, az első értesülések szerint válságos állapotban. Később a színésznő testvére, Todd Fisher közölte: nővérét az intenzív osztályon kezelik.

Carrie Fisher Beverly Hillsben született Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő gyermekeként. Nagyszülei apai ágon oroszországi zsidó bevándorlók voltak. A hetvenes években debütált színpadon, majd 1977-ben aratott sikert a filmvásznon, amikor a Csillagok háborúja című filmben először alakította Leia hercegnőt Mark Hamill és Harrison Ford oldalán.

A nézők az űreposz tavaly bemutatott, Az ébredő Erő című hetedik részben is láthatták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×