eur:
389.11
usd:
361.96
bux:
68500.95
2024. május 8. szerda Mihály

Bujtor István családja bizakodó a színész állapota kapcsán

Úgy tűnik, a sok aggódás és szeretet nem volt hiábavaló és Bujtor István színházigazgató egészségi állapota bizakodásra ad okot - mondta Talabér Márta, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke a Petőfi Színház évadnyitó társulati ülésén hétfőn.

A veszprémi teátrumot fenntartó önkormányzat vezető képviselője Bujtor István családjának felhatalmazása alapján közölte: beszélt az igazgató feleségével, Bujtor Judittal, aki azt mondta, a család bizakodó, de türelmet kér, és közleményt csak akkor ad ki, ha a színész állapotában jelentős változás áll be.

Talabér Márta hangsúlyozta: a család köszöni azt a rengeteg együtt érző megnyilvánulást, szeretetet, amely az egy hónapja súlyos beteg Bujtor István felé árad.

A veszprémi Petőfi Színház igazgatója július 31-én lett rosszul, a szervezetében súlyos fertőzés lépett fel, és életveszélyes állapotban került a veszprémi megyei kórházba, ahol azóta is az intenzív osztályon ápolják.

A Veszprém megyei napilap, a Napló múlt heti, meg nem erősített híradása szerint Bujtor Istvánon korábban gégemetszést hajtottak végre, de a lélegeztető gépről már levették, és önállóan lélegzik. A művészt megkísérlik felébreszteni a mélyaltatásból.

Frenreisz Károly zenész, Bujtor István testvére az MTI-vel azt közölte a múlt hét végén, hogy a lapértesülések bizonyos részét meg tudja erősíteni, részben viszont azok nem helytálló információkat tartalmaztak. Mint elmondta, fivére állapotában további lassú javulás tapasztalható.

Címlapról ajánljuk
Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Aktivisták palesztinbarát tiltakozó tábort létesítettek Európa egyik legrégebbi egyetemének udvarán. A mintát az amerikai egyetemek tiltakozói jelentették. A rendőrség kivonult a helyszínre, de nem tiltotta be a tüntetést. A hasonló megmozdulások számos ország egyetemein immár szinte mindennapossá váltak.

Érkezik a kínai elnök, szerdától óriási lezárások jönnek a fővárosban – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×