eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A Művészetek Völgyében az utolsó napokban sem lazítanak

A Művészetek Völgye hétvégén is számos programmal várja az érdeklődőket: a fesztivál utolsó két napján fellép többek között Lajkó Félix, a Besh o droM, valamint Bozsik Yvette és a Kolibri Színház társulata.

Az öcsi kőfejtőben szombaton a Zöldfoki-szigetekről érkező zenekarok lépnek fel, vasárnap a Balkan Strings játszik, lesznek koncertek a helyi katolikus és evangélikus templomban, de barlangtúrán is részt vehetnek az érdeklődők - mondta az InfoRádióban a Művészetek Völgye fesztiváligazgatója.

Pulán szombaton délután a Szent Efrém Bizánci Férfikórus lép fel, 19 órakor a sérült színészekből álló Baltazár Színház előadását tekinthetik meg a Bárkarétre látogatók. Ugyanitt 22 órakor a Besh o droM játszik - közölte Márta István.

Hozzátette: vasárnap fél 6-tól és fél 9-től Morzek Mulatság című darabját adja elő a Bárka Színház társulata, 19 órától pedig Háy János beszélget Spiró Györggyel.

Monostorapátiban szombaton "csecsemőszínházat" csinál Bozsik Yvettte, majd a Budapesti Énekes Iskola "romkoncertet" ad, fél 8-tól pedig az Amadinda ütőegyüttes lép fel. Este a rockszínpadon a Belmondo és a KFT zenél - mondta Márta István.

Kapolcson az Auer Szimfonikus Zenekar lép fel a bástyaárokban, később a Babos Project és a Tóth Viktor Tercett előadását hallgathatják meg a dzsesszt kedvelők. Vasárnap a Bohém Ragtime Band áll a Malompart Étterem színpadára.

Vigándpetenden szombat este 7-től salsa-felvonulás lesz, Taliándörögdön Szőke András és Sanyipap fogadja az Õsök Házába látogatókat, a Klastromnál pedig Lajkó Félix lép fel Vasárnap, ugyancsak Taliándörögdön a Fláre Beás, később pedig Hobó ad koncertet - közölte a fesztiváligazgató.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×