eur:
392.96
usd:
365.88
bux:
66584.68
2024. április 26. péntek Ervin

"Köszönet" minden idők legrosszabb lemezéért

A Duran Duran Thank You című albumát választották minden idők legrosszabb lemezének a brit Q magazin olvasói. A 2001-ben újra összeállt zenekar egyetlen öröme az lehet, hogy meglehetősen jó társaságba került, hiszen az olvasók szavazatai alapján a "legrosszabb tízbe" bekerült Mick Jagger és Billy Idol is.

Az elmúlt években újra az eredeti felállásban játszó és tavaly Budapesten is nagy sikert arató Duran Duran egyik albumát, a Thank You-t választották a brit Q magazin olvasói minden idők legrosszabb lemezének.

A lap által 2003-ban életműdíjjal kitüntette együttes tisztelgő albuma már megjelenésekor sem volt kirobbanó siker, hiszen összesen három hetet töltött a slágerlistán. A lemezen a Duran Duran olyan előadók előtt tiszteleg, akik hatással voltak zenéjükre.

Az együttes tagjai sem voltak túl elégedettek a lemezzel, amit az is bizonyít, hogy "kereskedelmi öngyilkosságnak" nevezték.

A Duran Duran ugyanakkor nem került rossz társaságba, hiszen a legrosszabb tíz között szerepel Mick Jagger 1987-es szólólemeze, a Primitive Cool, vagy Billy Idol Cyberpunk címet viselő albuma.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×