eur:
396.23
usd:
369.93
bux:
70481.28
2024. június 25. kedd Vilmos
Nyitókép: Unsplash

Sosem adtak még el annyi Rolls-Royce-t, mint tavaly

Az autómárka egyet jelent a tradicionalizmussal, mégis a legkevésbé hagyományos modell volt a legkelendőbb.

A legendás brit autómárka 6032 eladott járművel zárta a 2023-as évet, ami tizeneggyel több, mint az addigi, 2022-es, 6021 darabos rekord - írja az instylemen.hu.

A Rolls-Royce legfőbb termékei alapvetően a Phantom és a Ghost, a legtöbbet mégis a márka SUV-jából, a Cullinanből adták el. 2018-as bemutatása óta ez a legkeresettebb Rolls-Royce modell. Idő közben pedig elbúcsúztunk két klasszikus modelltől, a Wraith-ről és a Dawntól - írja a portál.

Helyette viszont megjelent az első teljesen elektromos Rolls-Royce, a Spectre, amelyről a gyár nem árulta el, mennyi fogyott belőle, csak az óriási érdeklődésről számoltak be vele kapcsolatban. A lap azt írja, állítólag 2025-ig elkelt a teljes gyártási kapacitás, még úgy is, hogy az autóról kiderült, az ígéretekhez képest kissé szerény a hatótávolsága.

A beszámoló szerint jól szaladt az egyedi igények kiszolgálása is, az ezzel foglalkozó részlegük is új rekordot állított fel mind gyártási mind bevételi oldalon.

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×