eur:
389.68
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Street Demon PC/YouTube

Csoda, hogy él: óriási sebességgel ütközött a motoros – videó

Saját bőrén tapasztalhatta meg egy korábban vakmerő motoros, milyen veszélyekkel jár az utakon, ha folyamatosan cikázik, ráadásul gyorsan. Csúnyán összetörte magát pár hónapja, de újabb esélyt kapott az élettől.

Kizárólag a saját hibájának tartja a négy hónappal ezelőtt történt balesetét az a motoros, ami azután következett be, hogy nagyjából 200 km/órás sebességgel száguldozva előbb egy pick-up hátuljának csapódott, majd eszméletlen állapotban az árokban kötött ki, miután egy kamionos is meglökte – írja a Vezess.hu, szemlézve a Carscoopst.

„Túlságosan sok önbizalom párosult túlságosan kevés ügyességgel” – jegyezte meg önkritikusan az eset kapcsán. Csodával határos módon túlélte az esést, sőt, egyetlen végtagja vagy szerve sem szenvedett maradandó károsodást. Teljesen sértetlenül viszont nem úszta meg a meggondolatlan, tempós cikázást:

az arca több mint húsz helyen, az egyik karja két különböző ponton, valamint két porckorongja és egy bordája tört el, míg a tüdeje összeesett.

A történtek ellenére abban reménykedik, egy nap ismét nyeregbe pattanhat. „Egy nap újra motorozni fogok, de nem úgy, mint azt korábban tettem. Pokolian szórakoztató a motorozás, ahogyan én csináltam, de még sokáig akarok szórakozni” – utalt a változásra, amihez egy ilyen kemény bukás kellett.

A motoros a történtekről egy fedélzeti kamerás felvételt is megoszott, amit itt tekinthető meg – figyelem, csak erős idegzetűeknek!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×