eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
A young black bear feeding in the long grass and dandelions on Whistler mountain
Nyitókép: Graham Winslet/Getty Images

Medve harapott meg egy fiatalembert Kányahegy közelében

Megtámadott egy 29 éves férfit egy medve Szlovákiában. Az eset Kányahegy közelében történt.

A 29 éves férfit a település feletti erdei úton támadta meg a medve. A fiatalember éppen kocogott, amikor az állat megharapta.

A könnyebben megsérült futó azt mesélte a szlovák rendőröknek, hogy a medve egyszer csak megjelent előtte a hegyi ösvényen. Az állat fiatalnak tűnt, és megharapta őt, de utána sikerült elmenekülnie előle. Az incidens után felhívta édesanyját, akivel egy közeli kórházba mentek, ahol ellátták.

Kányahegy polgármestere most azt kéri a környéken lakókat, hogy pár napig ne menjenek az erődbe, közben egy csoport keresi az állatot, amelyet egyelőre nem találnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×