eur:
394.16
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Vlagyimir Putyin orosz elnök videokapcsolaton keresztül vesz részt a Biskekben zajló, 1. Eurázsiai Gazdasági Fórum plenáris ülésén Moszkvában 2022. május 26-án. Az Eurázsiai Gazdasági Fórumot az Eurázsiai Gazdasági Unió tagállamai közötti együttműködés erősítése céljából rendezték meg.
Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Mihail Mecel

Vlagyimir Putyin füléről suttognak Ukrajnában

Egy ukrán katonai tisztviselő szerint Vlagyimir Putyin az utóbbi időben testdublőröket használt a nyilvánosság előtt, hogy titkolja egészségügyi problémáit. Állítása szerint ezeknek a dublőröknek más fülük van, mint az orosz elnöknek.

Az ukrán katonai hírszerzés vezetője, Kijrilo Budanov vezérőrnagy a héten az ukrán televízióban felvetette: Putyin füle másképp nézett ki a vezető több nyilvános szereplésén – írja az Index.hu.

"A képeken más füleket láthatunk. És ez olyan, mint az ujjlenyomat, minden ember fülképe egyedi"

– állította Budanov.

De Budanov szerint nem csak ez nem stimmelt, mert ha jobban megnézzük, az orosz elnök testdublőreinek mások a szokásaik, a modoruk, a járásuk, néha még a magasságuk is különbözik.

Nem első alkalommal állítják Putyinról, hogy hasonmásokat használ. Budanov azzal magyarázta a testdublőrök feltételezett használatát, hogy széles körben elterjedt találgatások szerint az orosz vezető súlyos beteg. Nemrég azonban Egyértelmű jelentést tett a CIA Vlagyimir Putyin állítólagos betegségéről, szerintük az orosz vezető láthatóan teljesen egészséges.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×