eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A szakértő orosz válaszlépésre számít Szíria kapcsán

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint jelenleg egy széles nyugati és szuníta koalíció egyetért abban, hogy Asszad szíriai elnöknek távoznia kell a hatalomból. Az egyetemi tanár az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: egy térségi válság kialakulása vagy Szíria szétesése várható.

 Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő orosz válaszlépésre számít abban az esetben, ha a nyugati államok beavatkoznak a szíriai konfliktusba. Az egyetemi tanár az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: az Asszad elnök elleni fellépést és a Szíria elleni támadásokat mindenképpen egyeztetni kell.

Mindeközben ismeretlen orvlövészek rálőttek az ENSZ vegyifegyver-szakértőit szállító egyik gépkocsira Damaszkuszban hétfőn, miközben folytatódott a nemzetközi nyilatkozatháború egy esetleges szíriai katonai beavatkozásról. Az amerikai lapok pedig arról írtak, hogy az amerikai elnök még nem szánta el magát a Szíria elleni katonai fellépésre, de közel került ehhez, és ha emellett dönt majd, feltehetően manőverező robotrepülőgépeket fog bevetni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

500 forint alatti fagyira már nem számíthatunk idén nyáron

Az év második felében tovább nőhetnek a jelenleg 1000-1500 forint közötti süteményárak, miután a csokoládékészítés alapanyagául szolgáló kakaó világpiaci ára rekord szintre nőtt, ami a csokoládé árának 50-60%-os emelkedését is okozhatja. Ami pedig a fagylaltokat illeti, 500 forint alatti gombócárakra idén már nem igazán lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×