eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Támogatja az Arab Liga az izraeli-palesztin közvetett tárgyalások felújítását

Támogatja az Arab Liga az izraeli-palesztin közvetett tárgyalások felújítását - közölte a tagországok képviselőinek kairói találkozója után Amr Musza főtitkár. Hozzátette: a szervezet ugyanakkor kételkedik abban, hogy a zsidó állam komolyan keresné a békekötés lehetőségét.

Hillary Clinton amerikai külügyminiszter pénteken jelentette be, hogy a jövő héten közvetett tárgyalásokat kezdenek az izraeliek és a palesztinok, és ennek érdekében visszatér a Közel-Keletre George Mitchell elnöki különmegbízott. Hozzátette: az Egyesült Államok azt szeretné, hogy idővel ezek a béketárgyalások közvetlenek legyenek. A közvetlen izraeli-palesztin megbeszélések 2008 végén szakadtak meg Izrael gázai övezeti offenzívája miatt, a tárgyalások márciusi újrakezdését pedig a Kelet-Jeruzsálemben zajló izraeli építkezések felújítása tette lehetetlenné.

Címlapról ajánljuk
A sör évezredei: így nézett ki a történelem habos oldala

A sör évezredei: így nézett ki a történelem habos oldala

A sör első felbukkanásai jeleiről, a sör és a bor „állandóságának” különbözőségéről, Európa legfontosabb sörfőző területeiről, az első magyarországi sörfőzdék születéséről, sőt még Luther Márton a sörhöz fűződő kapcsolatáról is beszélt Katona Csaba történész az InfoRádió Aréna című műsorában. Tisztázta azt is, van-e valós történelmi alapja annak a szokásnak, hogy a magyarok nem koccintanak sörrel.

Sok magyar iskolás most kap laptopot

Folytatódik az ingyenes iskolai laptopprogram az ötödik, kilencedik évfolyamon és a hatosztályos gimnáziumokban a hetedik évfolyamon. Az igényléshez csupán regisztráció szükséges - közölte a miniszterelnök főtanácsadója Facebook-oldalán vasárnap.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×