eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

A nagylelkű Putyin a pimasz munkásnak ajándékozta svájci karóráját

Egy orosz gyári munkás meggyőzte a miniszterelnököt, hogy adja neki a több mint egymillió forintot érő svájci óráját. A meglepett Putyinnak nem volt más választása, és teljesítette a kívánságot.

Vlagyimir Putyin a minap egy tulai gyárban tartott beszédet a gazdaság helyzetéről, amikor az egyik munkás váratlanul mellélépett, és félrevonta.

"Valgyimir Vladimirovics, talán adhatna nekem valamit, amiről emlékezni fogok magára" - mondta a pimasz munkás, akire Putyin csak zavartan bámult, és mutatta, hogy nincs semmije, amit adhatna. "Talán az órája" - adott tippet a munkás a népszerű kormányfőnek, aki nem tehetett mást, minthogy rövid gondolkodási idő után átnyújtotta a karórát.

A svájci márkájú óra több mint másfél millió forintot ér - ez egy orosz átlagpolgár éves keresete. Putyin csuklóját egyébként gyakran díszíti márkás óra, amelyek közül állítólag a legdrágább darab több mint tízmillió forintot ért.

Putyin nem először ajándékozza el értékes karóráját: múlt hónapban például egy szegény juhász fiának adta oda Szibériában, ám többek szerint is ez a Kreml propagandagépezet előre megrendezett eseménye volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×