eur:
390.21
usd:
364.2
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ügyvéd készül az idegenek fogadására

UFO-központot létesítenek az oroszországi Permben, hogy méltó fogadtatásban részesíthessék a Földön kívüli civilizációk képviselőit.

Az Oroszország délkeleti részén lévő Permből a múltban sokszor érkezett bejelentés azonosítatlan repülőtárgyakról, azaz UFÓ-król. A helyiek közül sokan meg vannak győződve arról, hogy a várost más bolygók lakói látogatják.

Az UFO-központ hivatalosan az idegenek méltó fogadtatására létesül, a városvezetés reményei szerint ugyanakkor a centrum főként földi idegenforgalmi látványosság lesz, amely az érdeklődők ezreit vonzza majd Permbe a világ minden tájáról. A központ megépítésére több mint 1 milliárd forintnak megfelelő összeget szánnak.

A központban obszervatórium működik majd, ahol az érdeklődők távcsövek segítségével pásztázhatják a csillagos égboltot, és lesz infravörös berendezés, fényképezőgép és kamera, hogy az esetleg feltűnő idegeneket lencsevégre lehessen kapni.

A centrumban múzeum, valamint egy tematikus, a bolygóközi vándoroknak szentelt park is működik majd. Egy permi ügyvéd pedig irodát készül nyitni a központ mellett, hogy jogi segítségben részesítse az idegenek földi áldozatait.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×