eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Toplistát bűnözőt keres az FBI Európában

Londonba érkeztek az FBI nyomozói, hogy a Scotland Yard szakértőivel tárgyaljanak egy toplistás amerikai bűnöző felderítéséről, aki egy bejelentés szerint nemrég Európában tűnt fel.

James J. Bulgert 18 gyilkossággal gyanúsítják, valamint kábítószer-kereskedelemmel és pénzmosással.

Az ír-amerikai gengszter, aki szerepel az FBI 10 legkeresettebb bűnözőjének listáján, 1994-ben tűnt el. A jelenleg 78 éves bűnöző még a '70-es években követte el a gyilkosságokat, Bostonban.

A férfit mindenki egy erőszakos személyiségnek ismerte meg, aki mindig kést hordott magánál. Nemrég állítólag valaki lefilmezte a szicíliai Taorminában.

A nyomozók 2003-ban rájöttek, hogy a férfi egy biztonságos széfet bérelt az egyik brit banknál, ahol 50 ezer fontot , több mint 18 millió forintnak megfelelő összeget helyezett el. De hasonló széfet nyitott Kanadában, Floridában és Írországban is.

Londonban egyébként a jelenlegi információk szerint 2002. szeptemberében látták utoljára.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×