eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Megtámadták a Malina Hedvig mellett tanúskodó férfit

Szlovákiában támadás érte azt a nyitrai férfit, aki nyáron egy szlovák televíziónak azt nyilatkozta, hogy tudja, kik verték meg Malina Hedviget.

Megtámadták azt a nyitrai férfit, aki nyáron egy szlovák televíziónak azt mondta, tudja, hogy ki verte meg Malina Hedvig magyar egyetemistát.

Erről a magyar egyetemista ügyvédje számolt be részletek említése nélkül. Roman Kvasnica hozzátette: a férfit a legfőbb ügyészségen végre kihallgatták az ügyben.

A Malina Hedvig mellett nyilatkozó nyitrai férfi a nyáron televíziós kamerák előtt mondta el: tudja, kinek a lelkén szárad a lány elleni támadás, s mert közel áll az egyik támadó családjához, afelől sincsenek kételyei, hogy a családnak is tudomása van arról, mit tett a szélsőséges mozgalomhoz tartozó bőrfejű fiuk.

A férfi pénteki vallomásában mindezt megerősítette és a kihallgatás jegyzőkönyvébe az is belekerült, hogy az illető bőrfejű azóta hosszú hajat növesztett.

Az ügyvéd a kihallgatás után jelezte: a férfi vallomása "rendkívül érdekes" részleteket tartalmaz, s feltehető, hogy az ügyészség ennek alapján újabb tanúkat fog beidézni.

A Nyitrán tanuló Malina Hedviget - vallomása szerint - tavaly augusztusban verték meg, mert magyarul beszélt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×