eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

"Egy kád jéghideg vízbe dugtak és megvertek, ha nem kerestem elég pénzt"

Nagy-Britanniában becslések szerint csaknem négyezer külföldi lányt adtak el akarata ellenére prostituáltnak. A BBC most megszólaltatta egyiküket. Az albán származású Anna elmesélte, mi történt vele 12 éves kora óta.

A kislány elszökött otthonról, miután megismerkedett egy idősebb férfival. A "barát" hamis papírokkal a németországi Hamburgba vitte, ahol prostitúcióra kényszerítette. Négy év múlva felrakta egy teherautóra, és Nagy-Britanniában vitette, ahol kétezer euróért adott túl rajta. Ekkor egy bordélyházba került.

Itt kezdetben "nagyon sok dolga volt". Fiatal is volt, és "friss hús" ezért naponta csaknem 15-20 kuncsaft igényeit kellett kielégítenie. Számára a karácsony sem volt a boldog ünnep ideje, ekkor ugyanis 30 ügyfele volt.

Egy idő után a kábítószerre is rászoktatták "munkaadói", hogy a kezükben tarthassák.

Mint mondta, amikor először meztelen férfit látott, elsírta magát. Az "ügyfél" két nővel akart lenni egyszerre, és amikor a másik lány elmondta neki, hogy mi lesz a feladata, ő üvölteni kezdett.

Elmesélte azt is, hogy minden nap tökéletes sminkkel kellett megjelennie, ha nem, akkor megverték. Ha pedig nem keresett elég pénzt, akkor egy kád jéghideg vízbe dugták, és ott verték meg. Az is előfordult, hogy éheztették.

Sokszor megfordult a fejében, hogy öngyilkos lesz, vagy hogy megpróbál elszökni, hiszen folyamatosan félelemben élt.

A jelenleg húszéves lány aztán egy alapítvány menhelyére került, ahol a prostitúcióra kényszerített gyermekeknek és nőknek nyújtanak segítséget. Nem maradhat Nagy-Britanniában, szülőhazájába azonban nem akar visszatérni, mert attól fél, hogy ismét ugyanolyan helyen köt ki, ahonnan éveken át próbált meg elmenekülni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×