eur:
395.06
usd:
356.6
bux:
72447.62
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Megöltek egy magyar buszsofőrt Skóciában

Bűncselekmény áldozatává vált egy fiatal magyar autóbuszsofőr a skóciai Glasgow-ban. A gyilkosságról az áldozat édesapja számolt be hétfőn.

Az áldozat édesapja elmondta: ő és két fia a skót nagyvárosban dolgozott buszsofőrként. A bűntény azután történt, hogy az idősebbik fiú - öccse, annak barátnője és egy lengyel ismerős társaságában - 26. születésnapját ünnepelte.

Éppen hazatérőben voltak, amikor a buszmegállóban két ismeretlen lépett oda hozzájuk, cigarettát vagy pénzt kérve.

Rövid - az apa elmondása szerint egyébként nem ellenséges - beszélgetés után az ismeretlenek minden ok nélkül többször megszúrták a fiút, aki a kórházban meghalt. Öccsét is megsebesítették, ő azonban hétfőn elhagyhatta a kórházat.

Az apa elmondta, hogy ő három éve, most megölt fia egy éve dolgozott a glasgow-i városi tömegközlekedésben.

A glasgow-i rendőrség hétfő este az MTI-nek megerősítette, hogy egy 26 éves magyar állampolgár bűncselekmény következtében, vasárnap hajnalban életét vesztette a városban.

A nyilatkozó illetékes elmondta, hogy a két gyanúsítottat hétfőn őrizetbe vették, nyomozati érdekre hivatkozva azonban több részlettel egyelőre nem szolgált.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×