eur:
385.35
usd:
355.2
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Elbaltázta a szerelést az ellenzék vezére

Környezettudatosságát akarta bizonyítani, ehelyett közigazgatási eljárással nézhet szembe a brit ellenzék vezére - David Cameron rossz helyre szereltette fel a szélturbinát a háza tetején.

Az eredeti engedély szerint a szélkereket a kémény bal oldalára kellett volna építeni a politikus nyugat-londoni házának tetején, de a kijelölt helytől körülbelül egyméteres eltéréssel helyezték el a szerkezetet.

A Brit Szélenergia Szövetség közölte: a háztartási szélkerekek engedélyezése az önkormányzatok hatáskörébe tartozik, helyben kell eldönteni, hogy a berendezés az új helyén nem befolyásolja-e kedvezőtlenül a környék látképét.

A szövetség azt tanácsolta David Cameronnak, hogy kérjen az önkormányzattól fennmaradási engedélyt. A politikus szóvivője szerint a parlamenti képviselő tárgyal a helyi hatósággal.

Az ellenzéki vezető szomszédjai ugyanakkor egyáltalán nem lelkesednek a szélturbináért. Egyikük elmondta: ez csak propagandafogás a politikus részéről, ezzel szeretné magát környezettudatos embernek feltüntetni, ráadásul a szélkerék rettenetesen ronda.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×