eur:
388.99
usd:
363.57
bux:
68271.65
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere légkalapáccsal töri fel az aszfaltot a Normafa Síház melletti parkoló elbontásának megkezdésén 2021. május 10-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Váratlan helyen és időpontban fizethetnek a budapesti autósok

Fizetős lesz január 21-től hétvégén és munkaszüneti napokon a Normafánál az Eötvös út és a Hegyhát út találkozásánál induló aszfaltos parkoló - tudatta a XII. kerületi önkormányzat pénteken.

A hegyvidek.hu oldalon megjelent közlemény szerint ezeken a napokon reggel nyolc és este nyolc óra között a parkolási díj óránként 440 forint lesz.

A parkolóban történő várakozásért a zöld rendszámmal rendelkező gépkocsik, valamint a motorkerékpárok után is fizetni kell.

A mozgáskorlátozottak által vezetett és az őket szállító járművekre kiadott, érvényes parkolási igazolvány jogos és szabályos használata esetén a parkolás ingyenes.

A XII. kerületben állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők részére - 3500 kilogrammnál kisebb össztömegű gépjármű esetén - a Hegyvidéki Önkormányzat 50 százalékos kedvezményt biztosít.

A fenti fizetőidőszakon kívül a várakozás ingyenes a parkoló területén.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×