eur:
393.84
usd:
367.8
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Keys and lock the door on the background of solar garden
Nyitókép: WDnet Agency

Új helyszínen a Lakás 2018 Kiállítás

Nem mindegy, hogy 5 vagy 27 százalékos áfatartalommal vásárolunk új lakást; a kiállításra viszont ingyenes a belépés, csak regisztrációhoz kötött.

Tavaly a Millenáris B épületében rendezték a Portfolio lakáskiállítását, idén ugyanerre (Lakás 2018) a Hungexpo F pavilonjában kerül sor. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött - írja a Portfolio.hu.

"Az őszi Lakás 2018 kiállítást úgy szerveztük, hogy sok olyan ingatlant találjanak az érdeklődők, amit még az alacsonyabb áfatartalommal lehet megvásárolni. A választék bőséges, bár rohamosan fogy - a kiállításon azonban a legfontosabb fejlesztők lesznek jelen, akik igyekeznek garantálni a legkésőbb 2019 év végi átadást" - közölte Hegedűs Katalin, a Portfolio-csoport rendezvényigazgatója.

A Lakás 2018 főszervezője hozzátette: a kiállítók visszajelzéseiből arra lehet számítani, hogy

a közel 21 százalékos drágulás komoly hatást fog gyakorolni a 2020 januárja után kifizetett új lakások részleteire. A vásárlóknak tehát alaposan át kell gondolni a döntéseiket, hiszen nagyon nem mindegy, hogy 5 vagy 27 százalékos áfával vesznek meg egy új ingatlant.

A kiállításon a legnagyobb fejlesztők legújabb projektjeikkel lesznek jelen: 2019-es átadással számol például a Cordia a Young City első két ütemével és a Sasad Resort Hill-lel és Sun-nal, a Metrodom a Metrodom Parkkal és Panorámával, vagy az OTP Csoport a Tetris Házzal és a Somfa-ligettel. De olyan fejlesztők, mint a Biggeorge Property, az ARB Invest, a Property Market, vagy a SISKIN is kiállítanak olyan projektekkel, amiket jövőre át fognak adni.

A rendezvény október 12-én, 13-án és 14-én 10 órától várja a látogatókat a Hungexpo F pavilonjában. Társrendezvény is lesz: az Otthon Design Ősz lakberendezési kiállítás.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×