INFORÁDIÓ 
2019. június 16. vasárnap
Jusztin

hungexpo

vásár

kiállítás

Budapest, 2018. október 9. Vegyésztanulók a SzakMÁzz! Budapest című interaktív pályaválasztási kiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban a megnyitó napján, 2018. október 9-én. A fővárosi kormányhivatal által szervezett kétnapos, ingyenesen látogatható kiállításon közel száz kiállító 105 szakma bemutatásával segíti a pályaválasztás előtt álló fiatalokat. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Nagyot robbantott a Hungexpo

Infostart / MTI

A cég tavaly 30 százalékos növekedést produkált.

A nemzetközi átlagot is meghaladó, 30 százalékos növekedést ért el tavaly a Hungexpo Zrt., bevétele 7,9 milliárd forint volt az előző évi 6,1 milliárd forint után - írta a Világgazdaság pénteken.

A cég tavaly

három új, saját fejlesztésű kiállítást, egy lakberendezésit, egy egészségiparit és egy szépségiparit indított útjára

- mondta a lapnak Szántó Gabriella, a társaság marketing- és kommunikációs igazgatója. Hozzátette: a sikeresen debütáló rendezvények is jelzik, hogy a nagy közönségvásárokat leváltották az egyre népszerűbb speciális szakkiállítások.

A Hungexpo gyakorlatilag telt házzal üzemel,

a területén tartott kiállításokat, konferenciákat, céges partikat tavaly több mint 450 ezren keresték fel, a rendezvényeken háromezer cég állított ki.

A kereskedelmi szakkiállítások világszerte 700 ezer embert foglalkoztatnak, évente 4,4 millió kiállítót és 260 millió látogatót mozgatnak meg, és évről évre növekvő eredményekről számolnak be. Szakmai tanulmányok az iparágon belül átlag feletti növekedést prognosztizálnak az ázsiai és a kelet-közép-európai térségben - írta a Világgazdaság.

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018