eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Pál Árpád a BÉT új vezérigazgatója

Pál Árpád közgazdász, egyetemi adjunktus tölti be október 1-jétől a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatói posztját.

A korábbi vezérigazgató, Horváth Zsolt augusztus elején mondott le posztjáról. Távozása után Mohai György vezérigazgató-helyettes megbízottként látta el a vezérigazgatói feladatokat.

Pál Árpád közgazdász, egyetemi adjunktus. 1992-ben a Bankár Tőkebefektetési és Gazdasági Tanácsadó Kft.-ben kezdte pályafutását, ahol később a Corporate Finance üzletágat vezette. 1996-tól a GE Capital által megvásárolt Budapest Bank ügyvezető igazgatója, a bank minősített eszközállományának válságkezeléséért és értékesítéséért volt felelős. 1997-től partnerként csatlakozott a CROESUS-alapcsoport közép-kelet-európai private equity fundjához. 2002-ben a privatizáció előtt álló Postabank vezérigazgatójának tanácsadója, mandátumát a bankot később megvásárló ERSTE Bank is meghosszabbítja. A Budapesti Corvinus Egyetemen 1993-tól tanít, 2005-től az intézmény adjunktusaként vállalatértékelés és vállalati pénzügyek tárgyakat oktat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×