eur:
388.36
usd:
361.97
bux:
69220.56
2024. május 9. csütörtök Gergely

Hódít a "sportcipők Robin Hood"-ja

A neves sportmárkák árának töredékéért dobtak piacra sportcipőket Amerikában. A gyártók arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy még a legmenőbb cipők is csak az eladási ár töredékébe kerülnek.

Sokan először nyomtatási hibának vélik, pedig nem az. Az árcédula valóban kevesebb, mint 15 dollárt mutat a Starbury One kosárlabdacipőkön - idézte a vg.hu a Handelsblatt-tól.

A német lap írásából kiderül: Stephon Marbury, az észak-amerikai kosárlabda liga, az NBA egyik legismertebb játékosa összefogott a Steve & Berry's amerikai diszkontlánccal és új, minőségi, márkás sportcipőjét a konkurens Nike, Puma vagy Adidas termékeire jellemző 100-200 dolláros ár tizedéért árusítja.

A kosaras sztár szerint az általa gyártott cipők azért ennyire olcsók, mert reklámkampányok és egyéb marketingköltségek nem rakódnak a termékekre.

Forradalmat kezdtek

Stephon Marbury gondolt a vásárlók pénztárcájára, mint fogalmazott, a három legnagyobb gyártó sportcipőiért túl sokat kell fizetnie a gyerekeknek, a tinédzsereknek és szüleiknek.

A szenzációs árak révén a Starbury One cipők az amerikai média érdeklődésének középpontjába kerültek az elmúlt napokban, ami hatalmas ingyenreklámot jelent a terméknek, viszik is, mint a cukrot.

"Megváltoztatjuk a világot, forradalmat kezdünk. Az emberek meg fogják érteni, hogy még a legmenőbb cipők sem kerülnek sokba a gyártóknak" - fogalmazott Marbury, aki magát a sportszergyártás Robin Hood-jának nevezi.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A kínai elnök már az Oroszlános udvarban

Katonai ceremóniával fogadták Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát csütörtökön a budai Vár Oroszlános udvarában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Szerény volt a Győzelem napi katonai felvonulás Moszkvában, ismét orosz finomítót ért dróntámadás – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

Szerény volt a Győzelem napi katonai felvonulás Moszkvában, ismét orosz finomítót ért dróntámadás – Híreink az orosz–ukrán háborúról csütörtökön

Hagyományosan május 9-én, csütörtökön tartják a Győzelem napi megemlékezéseket Oroszországban, amikor a náci Németország fölötti második világháborús győzelmet ünneplik. Moszkvában csütörtök délelőtt rendezték meg a Győzelem napi katonai felvonulást, amely tavalyhoz hasonlóan idén is szerény volt, a tankokat például egyetlen második világháborús T-34-es képviselte. Rövid beszédet tartott Vlagyimir Putyin orosz elnök is, melyben a Nagy Honvédő Háborúra emlékezett, de a Nyugat ostorozása és a katonai fellépéssel való fenyegetés sem maradhatott el. Vélhetően ukrán dróntámadás ért egy orosz olajfinomítót a Krasznodari területen, több tároló megsérült. Belgorod ellen rakéta- és dróntámadás volt csütörtökre virradóra, többen megsérültek, lakóépületekben és kocsikban pedig károk keletkeztek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×