eur:
392.9
usd:
366.2
bux:
66843.38
2024. április 26. péntek Ervin

Már európai szövetkezetet is alapíthatunk

Életbe lépett az európai szövetkezetekről szóló törvény, amely lehetővé teszi, hogy az unión belül alapított cég székhelyét szabadon áthelyezzék tulajdonosai egy másik tagállamba.

Az igazságügyi tárca illetékese az InfoRádióban elmondta: a vállalat székhelyét a cég megszűntetése és egy új vállalkozás alapítása nélkül áthelyezhető egy másik tagállamban.

Az új cégforma megkönnyíti a különböző országokban lévő vállalatok együttműködését is - közölte Tóth Ágnes.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartotta közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntöttek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mondott Csányi Sándor és Varga Mihály. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósított.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 10:54
×
×
×
×