eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 14. péntek Vazul
Nyitókép: YouTube/HVG Videó

Komplett vaddisznócsaládot vett videóra Budapest határában a meglepett család

A Duna Szentendrei mellékágát úszták át az állatok.

A Szentendrei-szigeten gyakran látni vadállatot, az is előfordult már, hogy közeli Lupa-szigetre tévedt át egy-egy vaddisznó. Ám azt, hogy egy teljes vaddisznócsalád úszik át a Dunán, eddig még nem sikerült videón megörökíteni - írta a hvg.hu, közzétéve egy kollégájuk videóját.

A képek tanúsága szerint a reggeli horgászatból hazatérő család motorcsónakja előtt pár méterrel tempóztak a vaddisznók.

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×