eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
felhő időjárás zivatar
Nyitókép: Pixabay

"Meleg, nedves, labilis" - semmi biztosat nem ígérnek

Bármit is látunk az égre tekintve, pár perccel később az ellenkezője jöhet. De nem lesz hideg.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat "meleg, nedves, labilis" időjárást ígér a következő napokra, de a konkrétumokban nagyon kevés biztosat.

Kedvezőek lesznek a feltételek záporok, zivatarok kialakulására, ezekre a hét egészében számítani kell, megnyugvás csak a hét végére jön majd.

Erősen felhős éjszaka (15-21 fok) után délelőtt egy délnyugat-északkelet sávban továbbra is lehet bárhol rövid, intenzív eső (22-28 fok), majd délutánra szakadozik a felhőzet, és melegebb is lesz - délkeleten azonban nem, ott marad az eső nagyobb esélye, igaz, árnyékban a legmelegebb is ott lesz, nem a naposabb országrészeken.

A záporokat-zivatarokat felhőszakadás és szélvihar kíséri majd, erre kell készülni.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×